Voor of na de behandeling uw tanden laten polijsten

Tanden laten polijsten

Voor polijsten

Voor €11,99eenmalig
Voor het tanden bleken uw tanden laten polijsten
  • Tandplak verwijderen
  • Aanslag verwijderen
  • Dubbel resultaat tijdens tanden bleken

Voor & na polijsten

Voor €19,99eenmalig
Uw tanden laten polijsten voor & na een bleek behandeling
  • Voor een bleek behandeling uw tanden laten polijsten
  • Na een bleek behandeling uw tanden laten polijsten

Mag ik tijdens mijn zwangerschap mijn tanden laten bleken?

Echter is er tot nu toe nooit voorgekomen dat tandenbleken tijdens de zwangersschap risico’s en/of nadelen met zich meebrengt. Uiteraard bent u van harte welkom bij ons in de salon om uw tanden te bleken, maar dit blijft wel op eigen risico.

Mag ik met gaatjes mijn tanden bleken?

Ja zeker! Zelfs als u gaatjes in de tanden heeft kunt u nog steeds bij ons uw tanden laten bleken.

Is een tandenbleek behandeling gevoelig?

Nee, dit komt omdat BeautySmile met 100% peroxidevrije tandenbleek gel werkt en deze het glazuur en de vullingen niet aantast. Voor mensen met gevoelige tanden en/of tandvlees is het hierdoor ook geschikt om toch de tanden te laten bleken.

Is tandenbleken schadelijk?

Nee, dit komt doordat onze middelen die wij gebruiken op een natuurlijke wijze door het glazuurlaag dringen, en onze behandelingen geen peroxide of andere chemische stoffen bevatten.

Mag ik tandenbleken met een vulling?

U kunt bij ons ook terecht om uw tanden te laten bleken als u een vulling heeft, door onze peroxidevrije tandenbleek gel zal het glazuur en de vullingen van uw tanden niet aangetast worden. Natuurlijk kunnen wij dit nooit 100% garanderen afhankelijk van de vulling, daarom zullen wij het per sessie even aankijken of het enige effecten heeft voor in de toekomst. Ook daarom adviseren wij om niet gelijk het grootste pakket aan te schaffen zodat we per sessie even kunnen aankijken, en eventuele doorverwijzingen naar de tandarts om de vulling mee te laten verkleuren met de huidige tanden tint.

Mag ik eten en drinken na een behandeling?

Na ongeveer 3-4 uurtjes na de behandeling mag er nog geen consumptie worden ingenomen behalve het drinken van water. Ook alle kleurstoffen te vermijden voor de eerste 12 uur na de behandeling denk hierbij aan: koffie, thee, frisdrank, wijn en kleurbehoudende voedingsmiddelen voor een optimale resultaat en duur!

Wat kan ik het beste vermijden voor mijn tanden?

koffie

Geld er een minimum leeftijd om mijn tanden te laten bleken?

Het is veilig om uw tanden te laten bleken bij BeautySmile vanaf 14 jaar, tot 16 jaar geldt er wel een toestemming van de ouders of voogd.

Doet BeautySmile ook aan tanden polijsten?

Ja! BeautySmile doet ook aan tandenpolijsten, zie hiervoor de betreffende pagina: Polijsten.

Waarom zal ik mijn tanden polijsten?

U kunt voor en na uw tandenbleek behandelingen uw tanden laten polijsten. Het polijsten van uw tanden zorgt voor bescherming en een langere en optimale resultaat van de tandenbleek behandeling. Ook zorgt het polijsten voor een 2-3 wittere tint!